تقریبا همه ما نیاز داریم تا محتوا، هدف و ارزش کارمان را به مشتریان و همکارانمان نشان دهیم. پروژکتور ها با بزرگ کردن تصاویر صفحه نمایش کامپیوتر شما به اندازه ای که برای نمایش در یک اتاق پر از افراد مختلف مناسب باشد به برقراری چنین ارتباطی کمک می کنند. زمانیکه یک پروژکتور را انتخاب می کنید باید با ارزیابی خصوصیات ویدئو پروژکتور و مشخصات آن مطمئن شوید که تمام نیاز های شما را رفع می کند.
خصوصیات ویدئو پروژکتور ها
خصوصیات بصری
خصوصیات بصری به مجموعه ای از آینه ها، فیلترها و لنزهایی گفته می شود که تصاویر را از داخل پروژکتور روی صفحه نمایش منتقل می کنند. همانطور که یک جفت دوربین چشمی می تواند منظره زشتی خلق کند خصوصیات بصری ضعیف در ویدیو پروژکتور نیز می تواند تصاویر را به شکل مات یا کدر نشان دهد. به عنوان مثال، خصوصیات بصری می توانند تصویر را از حالت طبیعی خارج کرده، خطوط صاف را به شکل منحنی نمایش دهند و لبه های تیز را محو یا غیرقابل تشخیص کنند. هرچه اتاق بزرگتر باشد، اندازه تصویر نیز بزرگتر خواهد بود و درنتیجه مشکلاتی که در اثر خصوصیات بصری نامناسب بوجود می آید بیشتر خود را نشان خواهد داد. اکثر پروژکتور ها خصوصیات بصری بسیار خوبی دارند. می توانید با پخش کردن تصویری که خطوط صاف در آن وجود دارد به سرعت متوجه شوید که آیا همانطور که باید نشان داده می شوند یا خیر.
شفافیت ویدئو پروژکتور
اصل طراحی یک دیتا پروژکتور براساس تبدیل تصاویر کوچک به تصاویر بسیار بزرگتری است که افراد حاضر بتوانند به راحتی آن را ببینند. برای فعال کردن سنسورهای موجود در چشم انسان نیاز به تابش نور به اندازه کافی است. این میزان تابش نور براساس اندازه صفحه نمایش و میزان نور موجود در محیط متغیر است. برای نمایش تصویری با پهنای ۸ فوت (تقریبا ۱۰۰ اینچ) در یک اتاق نسبتا تاریک، پروژکتور نیاز به ساتع کردن ۱۰۰۰ لومنز دارد، درحالیکه برای نمایش همین تصویر در اتاقی که تاریک نباشد به ۲۰۰۰ لومنز نیاز دارد.
وضوح رنگ دیتا پروژکتور
زمانیکه پروژکتور را به صفحه نمایش کامپیوتر خود متصل می کنید دقیقا همان چیزی که روی اسکرین کامپیوتر است را نمایش خواهد داد. اگر روی صفحه نمایش کامپیوتر شما، خطوط آبی روشن روی پس زمینه آبی تیره دیده شود، نمی توانید انتظار داشته باشید که ویدئو پروژکتور مثلا رنگ صورتی روی پس زمینه سبز را نشان دهد. پیش بینی نحوه نمایش تصاویر توسط پروژکتور ممکن است کمی مشکل باشد بنابراین بهتر است تصویری با رنگ های متعدد و چالش برانگیز را در پروژکتور های مختلف نمایش دهد و خروجی آن ها را در کنار هم مقایسه کنید. سلیقه شما در این تصمیم گیری بسیار موثر است.
رزولوشن ویدئو پروژکتور
رزولوشن معمولا برحسب تعداد پیکسل ها در ابعاد افقی و عمودی بیان می شود. فقط به یاد داشته باشید که لزوما رزولوشن بالاتر، همواره بهتر نیست. به عنوان مثال اگر مانیتور کامپیوتر شما دارای رزولوشن ۱۰۲۴ x 768 باشد ارسال تصاویر آن به پروژکتور ی با رزولوشن ۱۴۰۰ x 1050 می تواند موجب کاهش کیفیت تصویر شود. پیکسل های بیشتر موجب درهم ادغام شدن مقادیر پیکسل های اصلی شده و درنتیجه باعث محو شدن لبه های هر پیکسل و ایجاد تصویری با جذابیت کمتر می شود. وضعیت ایده ال، منطبق بودن رزولوشن پروژکتور با رزولوشن صفحه نمایش کامپیوتر شما ست.
خصوصیات دیگر
تقریبا تمام ویدئو پروژکتور های میان متوسط تا حرفه ای، کیفیت تصویر قابل قبول و شفافیت نسبتا بالایی دارند بنابراین گاهی اوقات انتخاب شما باید براساس خصوصیات دیگری باشد. به عنوان مثال آیا نیاز به ریموت کنترل دستی برای کنترل پروژکتور خود دارید؟ آیا همواره در حال جابجا کردن ویدیو پروژکتور خود هستید و وزن آن برای شما مهم است؟ آیا نیاز به دیتا پروژکتور ی دارید که قابل نصب به سقف باشد یا یک پروژکتور رومیزی می خواهید؟ هنگام خرید دقت کنید که به طور معمول قصد دارید چگونه از پروژکتور خود استفاده کنید تا به شما برای تصمیم گیری در مورد خصوصیات ویدئو پروژکتوری که نیاز دارید کمک کند.
برای خواندن مقاله اصلی اینجا کلیک کنید.
منبع: وبسایت شرکت مهندسی نوآوران تحقیق